Groep 2-3

 
Els Broeks  
ma-di-wo-do-vr

Welkom op de pagina van groep 2-3!
 
Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de activiteiten en gebeurtenissen in onze groep. Daarnaast kunt u hier onze foto's bewonderen.
De leerlingen zullen samen een missie en regels opstellen. We gaan samen besproken wat we belangrijk vinden in onze klas, zodat we op een prettige manier met elkaar omgaan en een fijne werksfeer creëren in de klas.
  
We besteden in groep 2-3 dagelijks aandacht aan de vakken taal, technisch lezen, rekenen, schrijven en spelling. Andere vakgebieden die aan bod komen dit jaar zijn: Engels, muziek (om de donderdag, van muziekdocent Niels), handvaardigheid/tekenen, verkeer en Goed Gedaan/Deugdenboom (sociaal-emotionele ontwikkeling). Elke maandag en woensdag hebben we gymnastiek.
In groep 3-4 hebben we ook een aantal leuke activiteiten en uitstapjes op het programma staan. Dit schooljaar worden er drie techniekochtenden georganiseerd waar we ons verdiepen in een technisch onderwerp. Ook zullen we  dit jaar onder begeleiding van de natuurouders een natuurwandeling gaan maken en we gaan in de slotweek op schoolreis. 
 Wij hebben er zin in en gaan met elkaar zorgen voor een mooi en fijn schooljaar!
 
Juf Els