Groep 5-6


Marieke Krebbers- Gossens 
ma-di

Anita Spann- van Duin
wo-do-vr

Welkom op de pagina van groep 5-6!
 
Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de activiteiten en gebeurtenissen in onze groep. Daarnaast kunt u hier onze foto's bewonderen.
De leerlingen hebben samen een missie en regels opgesteld. We hebben samen besproken wat we belangrijk vinden in onze klas, zodat we op een prettige manier met elkaar omgaan en een fijne werksfeer creëren in de klas.
  
We besteden in groep 5-6 dagelijks aandacht aan de vakken rekenen, taal, begrijpend/technisch lezen en spelling. Daarnaast werken we elke twee weken aan een thema rondom wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis en natuur). Andere vakgebieden die aan bod komen dit jaar zijn: Engels, muziek (om de donderdag, van muziekdocent Niels), handvaardigheid/tekenen, schrijven, verkeer en Goed Gedaan/Deugdenboom (sociaal-emotionele ontwikkeling). Elke woensdag en vrijdag hebben we gymnastiek.
In groep 5-6 hebben we ook een aantal leuke activiteiten en uitstapjes op het programma staan. Dit schooljaar worden er drie techniekochtenden georganiseerd waar we ons verdiepen in een technisch onderwerp. Ook zullen we  dit jaar onder begeleiding van de natuurouders een bezoek brengen aan de Sint-Jansberg en natuurlijk gaan we in de slotweek op schoolreis.
 Wij hebben er zin in en gaan met elkaar zorgen voor een mooi en fijn schooljaar!
 
Juf Marieke en Juf Anita