Groep 8


Carlijn Theloesen (invalster Maartje Coenen)
ma-di-wo

Mayke Cöp-Smits
do-vr

Welkom op de pagina van groep 8!
 
Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de activiteiten en gebeurtenissen in onze groep. Daarnaast kunt u hier onze foto's bewonderen.
De leerlingen hebben samen een missie en regels opgesteld. We hebben samen besproken wat we belangrijk vinden in onze klas, zodat we op een prettige manier met elkaar omgaan en een fijne werksfeer creëren in de klas.
 
We besteden in groep 8 dagelijks aandacht aan de vakken rekenen, taal, begrijpend/technisch lezen en spelling. Daarnaast werken we elke twee weken aan een thema rondom wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis en natuur). Andere vakgebieden die aan bod komen dit jaar zijn: Engels, Blits , muziek (om de donderdag, van muziekdocent Niels), handvaardigheid/tekenen, verkeer en Goed Gedaan/Deugdenboom (sociaal-emotionele ontwikkeling). Elke  woensdag en vrijdag hebben we gymnastiek.
In groep 8 hebben we ook veel leuke activiteiten en uitstapjes. Dit schooljaar worden er weer lesdagen georganiseerd waar we naar toe gaan, op de scholen in Gennep en Boxmeer. Verder  verdiepen we ons in verschillende maatschappelijke onderwerpen, zoals Leven met een beperking en bureau Halt komt ons lessen geven. In november zullen we  dit jaar onder begeleiding van de natuurouders een bezoek brengen aan het gebied rondom Bleijenbeek in Afferden.
Groep 8 maakt de IEP toets en gaat natuurlijk uitkijken naar de musical en het afscheidskamp.
 Wij hebben er zin in en gaan met elkaar zorgen voor een mooi en fijn schooljaar!
Onze missie is:
Wij willen later iets bereiken, daarom gaan we op middelbare scholen kijken.
We gaan alles uit onszelf halen, dan gaan we tijdens de musical , als oudsten, stralen!!
 
Juf Carlijn en Juf Mayke