Aanmeldformulier

BASISSCHOOL DE HEGGERANK

Aanmelden van nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2022-2023

U kunt natuurlijk het hele jaar nieuwe leerlingen aanmelden en wij staan u graag te woord met informatie over onze school. Rond januari en februari is het aanmelden van de nieuwe kleuters ingepland. Het betreft kinderen die vanaf augustus 2022 tot augustus 2023 de leeftijd van 4 jaar bereiken.

Gemeente Gennep

Op de site van de gemeente Gennep wordt algemene informatie verstrekt rondom het aanmelden. Voor basisschool De Heggerank staat hier een inloopochtend op 27 januari 2022 vermeld. In verband met de coronamaatregelen kan deze inloop niet doorgaan.
 

Wij ontvangen en spreken u graag individueel en u kunt hiervoor een afspraak maken.

Uw eerste kind op school?
RONDLEIDING

Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding op afspraak. U kunt zich hiervoor aanmelden via de coördinator onderbouw Nelly Ponjee: e-mail: n.ponjee@lijn83po.nl  tel: 0485-512053.

Mail uw naam, telefoonnummer en we nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Heeft u al kinderen op onze school?
AANMELDEN

U kent onze school en helaas moeten we de rondleidingen beperken gezien de corona-omstandigheden. De aanmelding van uw kind gaat via een formulier.

Hieronder vindt u het aanmeldformulier om digitaal in te vullen en op school aan te leveren (of te versturen via de mail). U kunt het formulier ook op school aanvragen.
 

BS De Heggerank Aanmeldformulier.pdf

Overige informatie vindt u in het document "Aannamebeleid"

BS DE HEGGERANK AANNAME BELEID.pdf